De Nederlandse stenen beu?

Crowdfunding: Doe Mee aan Ons Vastgoedavontuur in Tenerife!​
Een Unieke Investeringskans

Benut deze unieke kans om de Nederlandse stenen achter te laten en samen met ons in te stappen in het meest vooruitstrevende vastgoedbedrijf in Tenerife.

Welkom bij BRIKXZ & BRIKXZ Vastgoedontwikkeling in Tenerife
Een Unieke Investeringskans

Benut deze unieke kans om de Nederlandse stenen achter te laten en samen met ons in te stappen in het meest vooruitstrevende vastgoedbedrijf in Tenerife. Wij zijn Dennis & Angélique Brummans-Lardinois, ervaren vastgoedprofessionals met een diepgaande passie voor onroerend goed en meer dan 20 jaar ondernemingservaring. We hebben een duidelijke visie om gedateerde appartementen in Tenerife te verwerven, deze te transformeren en winstgevend te maken. Maar dat kunnen we niet zonder uw hulp en uw geloof in ons project.

Wat Kunt U Verwachten?

Aantrekkelijke Rente: U ontvangt een gegarandeerde rentevergoeding van 10% op uw investering, een rendement dat uw financiën een boost zal geven.

Exclusieve Kickoff Party: U wordt uitgenodigd voor onze exclusieve Kickoff Party om ons succes te vieren, en u kunt netwerken met mede-investeerders en ons team ontmoeten.

Meestijgen in Vastgoedwaarde: Als investeerder krijgt u de kans om mee te stijgen in de waarde van ons vastgoedportfolio in Tenerife, wat kan leiden tot aanzienlijke kapitaalgroei.

Jaarlijks Gebruik van Onze Appartementen: U heeft jaarlijks recht op het gebruik van een van onze prachtige appartementen in Tenerife, zodat u zelf kunt ervaren wat we met trots aanbieden.

Waarom Wij de Juiste Keuze Zijn

Ervaring: Met meer dan twee decennia aan vastgoedervaring hebben we bewezen dat we succesvolle projecten kunnen leveren.

Lokaal Netwerk: Ons sterke netwerk van professionals in Tenerife staat klaar om de renovaties en het beheer van de appartementen vakkundig uit te voeren.

Toewijding aan Kwaliteit: Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid vormt de kern van ons werk.

Doe Nu Mee en Word Onderdeel van Ons Succesverhaal!

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons crowdfundingproject en te investeren in het veelbelovende vastgoed van Tenerife. Hier is uw kans om financiële groei te realiseren en deel uit te maken van een team dat gedreven is door passie en toewijding.

Vul hieronder uw e-mailadres in om meer informatie te ontvangen over deze spannende kans. U bent slechts één stap verwijderd van een nieuw avontuur in Tenerife. Heeft u vragen of wilt u direct met ons spreken? Neem dan contact met ons op.

Waar wacht je nog op? Vul het inschrijfformulier in met je naam en e-mailadres om toegang te krijgen tot onze GRATIS nieuwsbrief. Ontdek de spannende ontwikkelingen op de Tenerifiaanse vastgoedmarkt en maak jouw vastgoeddromen waar in dit prachtige eilandparadijs.

🔑 Schrijf je nu in en ontvang waardevolle inzichten.

We kijken ernaar uit om je te voorzien van waardevolle informatie en je te helpen bij het nemen van de juiste vastgoedbeslissingen in Tenerife. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

“Ontdek Tenerife: Een Exclusief Aanbod op Maat voor Jou”

Stel je voor: een adembenemend eilandparadijs met een ongerepte natuur, zonovergoten stranden en een levendige vastgoedmarkt. Tenerife, een parel in de Atlantische Oceaan, biedt een unieke kans om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te laten worden. En wij, bij Brikxz & Brikxz, staan klaar om jou te begeleiden op deze opwindende reis.

Wat maakt ons aanbod zo exclusief en op maat gemaakt? Het begint met onze persoonlijke benadering. We begrijpen dat jouw vastgoedbehoeften uniek zijn en daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen, eisen en dromen. Of je nu op zoek bent naar een luxe villa aan zee, een charmant appartement in een bruisende stad of een investeringsmogelijkheid met hoog rendement, we creëren een op maat gemaakt aanbod dat precies bij jou past.

Onze ervaren vastgoedexperts hebben uitgebreide kennis van de Tenerifiaanse vastgoedmarkt. We volgen de laatste trends, identificeren veelbelovende investeringsmogelijkheden en hebben toegang tot een exclusieve selectie van luxe panden. Met onze expertise en netwerk kunnen we jou een scala aan mogelijkheden bieden die perfect passen bij jouw smaak, budget en doelstellingen.

Maar ons aanbod gaat verder dan alleen het vinden van jouw ideale eigendom. We bieden ook persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces, van het eerste contact tot en met de aankoop en nazorg. Onze toegewijde teamleden staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren over juridische en financiële aspecten, en je te ondersteunen bij elke stap die je neemt.

Bij Brikxz & Brikxz begrijpen we dat de zoektocht naar vastgoed een spannend avontuur is, en we willen dat je er volop van geniet. Daarom bieden we exclusieve vastgoedtours aan, waarbij je de kans krijgt om de prachtige panden persoonlijk te ervaren en de sfeer van Tenerife op te snuiven. We willen dat je de juiste keuze maakt, gebaseerd op een diep gevoel van verbinding met jouw toekomstige thuis.

Dus, ben je klaar om Tenerife te ontdekken en jouw vastgoeddromen waar te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op deze opwindende reis. Met ons exclusieve aanbod op maat, persoonlijke begeleiding en expertise brengen we jou dichter bij het paradijselijke vastgoed dat je altijd al hebt gewenst.

Welkom bij Brikxz & Brikxz – jouw partner voor een exclusief aanbod op maat in Tenerife.”

VOLG ONS OP FACEBOOK

Uw vertrouwde
partner in onroerend goed

Ons vastgoedbedrijf heeft een aantal luxe en exclusieve aanbiedingen die perfect zijn voor internationale klanten.

Advies
Management
Valuation
Leasing
Capital
Investment
Development
Contractor
Certifications

Compare listings

Vergelijken